Afgelopen weekend was het dan zo ver, onze eerste deelname aan Love & Marriage in de Jaarbeurs in Utrecht. Dé beurs als het gaat over trouwen en alles wat daar bij komt kijken. Van bruidsjurken en ringen tot aan taarten en feestuitnodigingen. En zo dus ook wij, The Wedding Nanny.

Want wat doen we met de kinderen? Dat blijft een lastige vraag, zo bleek ook dit weekend. Ik heb ontzettend veel leuke stellen gesproken! Voor velen was het fenomeen ‘Wedding Nanny’ een heel níeuw, maar welkom iets! Ze hadden er niet bij stilgestaan dat het leuker en gezelliger kan. Het is niet leuk om op je uitnodiging te moeten zetten dat kinderen niet welkom zijn. Of de kinderen wél toelaten, maar vervolgens van ze verwachten dat ze alleen maar stil en rustig blijven.

Fijn dat wij hier een oplossing voor hebben! Bepakt en bezakt met speelgoed, spelletjes, knutselmateriaal en meer leuks, komen wij de kinderen vermaken op jullie grote dag. We kunnen ook met ze lunchen of dineren aan de kindertafel. Zo kunnen de gasten lekker uitgebreid en ongestoord eten. Eventueel leggen we ze ’s avonds ook op bed.

Hopelijk kunnen wij in de toekomst nog veel meer mensen blij maken met onze aanwezigheid 🙂

Tot de volgende Love & Marriage!