Beste ouders, en wedding planners,

Ik ben Kim (1986), leerkracht in het basisonderwijs en de eigenaresse van The Wedding Nanny. Naast de groeiende vraag naar een oppas aan huis, groeit de vraag naar leuke kinderopvang tijdens (trouw)feesten en events. Aangezien ik veel ervaring heb en liefde voor het vak, ben ik The Wedding Nanny begonnen.

Zo kunnen uw gasten samen met hun kinderen genieten van het feest en zijn de nanny’s er om de kinderen te entertainen en te verzorgen. De kinderen hebben een leuke dag met elkaar en de ouders kunnen zorgeloos genieten. Alle nanny’s die werkzaam zijn bij The Wedding Nanny hebben een vergelijkbare achtergrond qua opleiding en een flinke dosis ervaring. De ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart bij onze nanny’s achterlaten.

Wij zijn gesitueerd in Amsterdam, maar werkzaam in heel Nederland. Zelfs over de grens is mogelijk. Voor vragen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u ons contactformulier invullen. Meer behoefte aan persoonlijk contact? Schroom niet om te bellen, ik denk graag met jullie mee!

Hartelijke groeten,

Kim van der Vliet

Wij zijn gesitueerd in Amsterdam, maar werkzaam in heel Nederland. Zelfs over de grens is mogelijk.

 

The Wedding Nanny Let the kids have a party of their own!